Over ons

vv Jonathan

Welkom bij vv Jonathan uit Zeist, Sinds onze start in 1946 hebben we gestaag gebouwd aan een hechte gemeenschap van voetbalfanaten en buurtgenoten. 

Bij vv Jonathan tonen we ons betrokken bij de maatschappij. Al enkele jaren werken we samen met Make-A-Wish. Vanaf het seizoen 2014-2015 draagt elk team van Jonathan de naam Make-A-Wish op hun shirts, van de Groene Welpen tot de senioren. De vlag van Make-A-Wish wappert naast veld 1 en we doneren het bedrag dat het Team van de Week verzamelt tijdens de thuiswedstrijden van Jonathan 1.

Door de jaren heen hebben we talloze hoogtepunten beleefd, met kampioenschappen en een fantastische teamspirit. Maar dit jaar willen we het naar een hoger niveau tillen. Daarom organiseren we een grote loterij waarbij je de kans krijgt om een gloednieuwe camper te winnen! De opbrengst van de loterij gaan wij investeren in een nieuw clubhuis. 

Heb jij zin om kans te maken op prachtige prijzen? En vind je het leuk om daarmee onze club vooruit te helpen? Koop dan nu je loten!

‘Door deel te nemen aan onze loterij, maak je niet alleen kans op fantastische prijzen, maar steun je ook de bouw van een nieuw clubhuis voor onze vereniging, vv Jonathan!’

Rob Weber, voorzitter 

Zo moet het nieuwe clubhuis er uit gaan zien

Verloterij is bekend van:

2017 – Samen met V.V. Ouwe Syl organiseerden we de 1e huizenloterij van Nederland. We kregen veel media aandacht, waaronder deze artikelen: